• brand3
  • brandauto

Visie op brand

Brand beveiliging is altijd al een afwijkende discipline in de installatie markt. DIGIcontrol BMC is bij ATS een integraal onderdeel van het risico- en gebouwbeheersysteem.

ATS is erin geslaagd om deze conventionele discipline te doorbreken en een volledig brandmeld discipline toe te voegen aan het ATS risico- en gebouwbeheersysteem met de bijbehorende VDS keuringen.

Hierdoor wordt het mogelijk om het gehele risico- en gebouwbeheerssysteem bidirectioneel te laten communiceren met alle andere disciplines.

Hierdoor wordt het mogelijk om grafische dynamisch de brandmeldcomponenten weer te geven samen met de overige disciplines waardoor er een perfect grafisch overzicht is welke in een oogopslag is te overzien inclusief alle denkbare acties die horen bij een brandmelding.

Laatste nieuws

SPACES kiest wereldwijd voor ATS

SPACES kiest wereldwijd voor ATS SPACES kiest wereldwijd voor ATS
Na de vijf vestigingen in Nederland, opent SPACES nu ook vestigingen in Australie, Engeland en Amerika. Deze vestigingen zijn voorzien van een wereldwijd gekoppeld ATS toegangscontrole systeem, welke...
Lees meer...

Welkom bij ATS Belenux

Welkom bij ATS Belenux
ATS heeft ruim vijfendertig jaar ervaring op het gebied van risico- en gebouwbeheersystemen en heeft met haar wereldwijde netwerk van distributeurs- en installateurs grote aantallen toepassingen gerealiseerd...
Lees meer...

ATS Video

Reseller Login