• shutterstock 99307268web
  • shutterstock 98866766web

Visie op licht

Met het DIGIcontrol lichtstuur systeem kan alle verlichting in uw gebouw volledig automatisch geregeld worden doormiddel van weersomstandigheden, bewegingsdetectie, alarmmelders, videobewegingsdetectie of tijdsgerelateerde voorkeuren.

Door de modulaire en intelligente opbouw van het systeem kunt u tot 70% op bekabeling en 35% op energie besparen. Standaarden als Dali of DMX worden toegepast voor het sturen van bijvoorbeeld RGB led armaturen. Door het meten en monitoren van energieverbruik en branduren kunt u het gehele systeem naar eigen inzicht invullen. Uiteraard blijft het handmatig kunnen regelen van uw verlichting ook mogelijk.

Het DIGIcontrol lichtstuur systeem heeft tevens een multi elementen meter (weerstation) waarmee u beschikking heeft over data van uw eigen lokale weersomstandigheden die gekoppeld kunnen zijn aan alle andere componenten binnen het systeem.

Data als licht, temperatuur, vochtigheid, regen, windsnelheid en richting worden geregistreerd en gebruikt voor het sturen van bijvoorbeeld verlichting, temperaturen of zonneschermen.

Laatste nieuws

SPACES kiest wereldwijd voor ATS

SPACES kiest wereldwijd voor ATS SPACES kiest wereldwijd voor ATS
Na de vijf vestigingen in Nederland, opent SPACES nu ook vestigingen in Australie, Engeland en Amerika. Deze vestigingen zijn voorzien van een wereldwijd gekoppeld ATS toegangscontrole systeem, welke...
Lees meer...

Welkom bij ATS Belenux

Welkom bij ATS Belenux
ATS heeft ruim vijfendertig jaar ervaring op het gebied van risico- en gebouwbeheersystemen en heeft met haar wereldwijde netwerk van distributeurs- en installateurs grote aantallen toepassingen gerealiseerd...
Lees meer...

ATS Video

Reseller Login