• winst2
  • winst1

Visie op klimaat

Naast veiligheid is comfort een belangrijke emotie die het DIGIcontrol klimaat systeem kan invullen door een reeks van intelligente verbindingen tussen componenten welke aangesloten zijn op het DIGIcontrol systeem.

Verwarming, ventilatie, koeling zijn ultiem geïntegreerd binnen het DIGIcontrol systeem en praten met alle ander aangesloten DIGIcontrol disciplines.

Regel al uw installaties naar een comfortabel en energiezuinig niveau door gebruik te maken van alle aanwezige informatie in het systeem. Zo kunnen combinaties als toegangscontrole, beveiliging, weersomstandigheden en klimaatbeheersing standaard geregeld worden zonder specifiek maatwerk van onderlinge protocollen. Ook heeft u zodoende alle benodigde gegevens weergegeven en gerapporteerd in één systeem.

Laatste nieuws

SPACES kiest wereldwijd voor ATS

SPACES kiest wereldwijd voor ATS SPACES kiest wereldwijd voor ATS
Na de vijf vestigingen in Nederland, opent SPACES nu ook vestigingen in Australie, Engeland en Amerika. Deze vestigingen zijn voorzien van een wereldwijd gekoppeld ATS toegangscontrole systeem, welke...
Lees meer...

Welkom bij ATS Belenux

Welkom bij ATS Belenux
ATS heeft ruim vijfendertig jaar ervaring op het gebied van risico- en gebouwbeheersystemen en heeft met haar wereldwijde netwerk van distributeurs- en installateurs grote aantallen toepassingen gerealiseerd...
Lees meer...

ATS Video

Reseller Login